Stucadoor in Alkmaar en omstreken
Bel Richard 06 - 516 15 150

Onze diensten

Door onze specialisatie in diverse luxe wandafwerkingen, zouden we bijna vergeten te vertellen waar we al ruim 30 jaar groot mee zijn geworden: van stucen tot witten van plafonds... Richard's Stucadoors doet het nog steeds graag en ongeëvenaard goed!

Beal Mortex

Nieuw in ons assortiment is Beal Mortex. Het is oersterk, waterdicht en geeft een zeer exclusieve, luxe, hoogwaardige uitstraling aan bijvoorbeeld uw keuken of badkamer.

Lees meer

Pandomo

Met Pandomo haalt u een bijzondere betonlook in huis.Vooral het uiterlijk intrigeert: afhankelijk van de lichtinval lijkt een muur echt tot leven te komen. 

Lees meer

Frescolori

Van klassiek, landelijk of romantisch tot zakelijk, retro, design of trendy. Met Frescolori ontstaan er door het vakmanschap van Richard's Stucadoors tal van mogelijkheden.

Lees meer

Tadelakt

Tadelakt is een stuc op basis van kalk, die vooral binnen toepasbaar is. Door zijn specifieke eigenschappen is Tadelakt zeer geschikt voor open haarden en ornamenten. 

Lees meer

Stuc-, en pleisterwerk

Vanzelfsprekend maken wij ook gewoon meters. Strakke meters! Het echte stucwerk zoals het egaliseren van muren en plafonds is waar wij groot mee zijn geworden.

Lees meer

Sausen en airlessen

Waar wij vaak de airless verfspuit pakken voor het "schilderen" van wanden, grijpen we ook nog steeds naar de roller om plafonds te witten; ook wel sausen genoemd. 

Lees meer