Stucadoor in Alkmaar en omstreken
Bel Richard 06 - 516 15 150

Beal Mortex: hoogwaardig en oogstrelend

Als één van de weinigen in de regio Alkmaar, wordt Richard's Stucadoors regelmatig geschoold in Beal Mortex. Om die reden zijn wij er trots op dat we ons zelfs ambassadeur mogen noemen van dit hoogwaardige product. Beal Mortex is oersterk en zó waterdicht dat het gebruikt kan worden in badkamers, keukens en zelfs zwembaden. Daarnaast is het zó hard, dat het geschikt is voor werkbladen en vloeren. Maar de belangrijkste eigenschap is toch wel dat Beal Mortex oogstrelend mooie resultaten levert op zowel muren, vloeren als meubels!

Zeer exclusieve uitstraling

Het uiterlijk is, afhankelijk van de verwerking, het meest te vergelijken met Pandomo en Tadelact, maar Beal Mortex heeft nét even een hoogwaardiger uitstraling, waardoor uw keuken of badkamer een zeer exclusief tintje krijgt. Werkbladen, wasbakken, muren... Alles is mogelijk. Laat u vooral inspireren door de foto's hieronder.

Veel ervaring in Alkmaar

Door onze regelmatige bijscholing én de keiharde garantie die wij geven op het door ons afgeleverde Beal Mortex-werk, werkt Richard's Stucadoors voor diverse bekende keuken-, en badkamerspeciaalzaken in de regio Alkmaar. Neem voor een vrijblijvende prijsopgaaf voor Beal Mortex gerust contact met ons op: wij helpen u graag en snel!

 
beal1.jpg
beal2.jpg
beal3.jpg
beal4.jpg
beal5.jpg
beal6.jpg
beal7.jpg
beal8.jpg
beal9.jpg
beal10.jpg
beal11.jpg
beal12.jpg
beal13.jpg
beal14.jpg
beal15.jpg
beal16.jpg
beal17.jpg
beal18.jpg
beal19.jpg