Stucadoor in Alkmaar en omstreken
Bel Richard 06 - 516 15 150

Stuc-, en pleisterwerk

Denk aan een stucadoor en u denkt aan pleisterwerk: Een laag gips-, of andere mortel wordt op de te behandelen muren en/of plafonds aangebracht en afgewerkt naar keuze. Zo kunt u kiezen voor borstelen, wat vooral in badkamers een mooie afwerking is, glad pleisterwerk dat direct geschikt is om te behangen en/of te sauzen, of u kiest voor een sierpleister met een korrel. Zoals het bekende granol.

Klaar voor de start

Tegenwoordig wordt het meeste gekozen voor glad pleisterwerk. Het resultaat is dan in principe behangklaar, maar (zeker in het geval van plafonds) kunt u ook kiezen voor een andere afwerking. Bijvoorbeeld door het aanbrengen van sierpleisters, sauzen of spackwerk.

Offerte stucwerk

Richard's Stucadoors maakt graag meters, ook bij u. Afhankelijk van de ondergrond, de gewenste afwerking en de hoeveelheid vierkante meters brengen wij graag een messcherpe maatwerk-offerte uit. Schroom dus niet vrijblijvend contact op te nemen voor meer informatie.

 

Strak, strakker, Richard

Tegenwoordig worden woningen vaak opgeknapt door wandjes en plafonds te maken van gipsplaat. Deze platen worden door ons natuurlijk onzichtbaar afgewerkt, al dan niet met behulp van profielen. Zo is het resultaat ongekend strak.

In geuren en kleuren

De tijd dat stucwerk alleen in wit kon worden opgeleverd, is al lang voorbij. De meeste sierpleisters zijn bij uitstek geschikt om al op kleur te worden gemengd, nog voordat het verwerkt wordt. Graag nemen wij uw kleurstalen aan, of bieden wij u de onze aan.

Jarenlange zekerheid

We hebben al 33 jaar een goede naam in Alkmaar en doen er alles aan om deze reputatie te bewaken. Dus gaat er iets stuk aan het door ons opgeleverde werk en is het onze schuld? Bel gerust: we komen graag kijken, óók na zes jaar!