Stucadoor in Alkmaar en omstreken
Bel Richard 06 - 516 15 150

Over Richard's Stucadoors

Richard Nooi is al 33 jaar een ware gipskunstenaar, ook wel: stukadoor. Nog steeds doet hij het vak met veel plezier. Hij vindt het dankbaar werk, omdat hij alles als eerste ziet opknappen en vaak ook leuke reacties van zijn klanten krijg. Richard en zijn medewerkers werken voor particulieren en bedrijven, maar ze doen ook veel werk voor bekende keukenleveranciers. Vooral Beal Mortex is een echte specialiteit.

Regio Alkmaar

Natuurlijk werkt Richard's Stucadoors in Alkmaar zelf, maar ook zijn wij regelmatig te vinden in Heiloo, Egmond, Castricum, St. Pancras, Noord Scharwoude, Zuid Scharwoude, Broek op Langedijk, Langedijk, Koedijk, Heerhugowaard, Bergen aan Zee, Bergen NH en zelfs af en toe in Schagen en Hoorn.

Hoe werken wij?

Het klinkt cliché, maar het is natuurlijk wel waar. Zoals u gezien hebt onder diensten, hebben wij de site al rijk voorzien van foto's, maar er zijn natuurlijk altijd foto's waarvan je denkt: Waar moeten we die kwijt? Wel, die staan hier.

Zo kunnen wij ons voorstellen dat u op de betreffende pagina's liever ziet hoe het eindresultaat van Frescolori er uit ziet, of hoe Tadelakt betoverend werkt met zijn natuurlijke uitstraling, dan dat u ziet hoe een afgeplakte woonkamer er uit ziet. 

 

Toch willen wij u die beelden niet onthouden, want ze geven een goed idee van hoe netjes wij te werk gaan, en hoe zorgvuldig wij uw kostbare vloer en meubels beschermen. Het is en blijft natuurlijk gips en dat geeft in potentie veel troep en overlast. Maar niet bij Richard's Stucadoors!

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neem dan gerust contact met ons op.
 
img_1033.jpg
img_1035.jpg
18072008070.jpg
18072008071.jpg
afb0001.jpg
afb0005.jpg
richardwerk.jpg
p1000342.jpg
p1000343.jpg
sneeuw.jpg
airless.jpg