Stucadoor in Alkmaar en omstreken
Bel Richard 06 - 516 15 150

Onze partners

Wij werken al vele jaren plezierig samen met onderstaande mensen en bedrijven. Wellicht dat zij ook voor u iets kunnen betekenen.

DPV Wonen

Bij DPV Wonen in Oudkarspel vind u alles op woongebied. DPV Parket en stoffering is reeds 10 jaar actief op gebied van houten vloeren, gordijnen en raamdecoratie. Zij hebben hun assortiment uitgebreid met woonaccessoires, verf, wandbekleding, schilder-, en behangwerk, schouwen, stukadoorswerk, keukens, tegels en zelf complete verbouwingen en tuinaanleg. Ga naar de website...

Maxes Internet

Onze website is gerealiseerd door Ron Arends van Maxes. Strakke muren, strakke website, daar kun je Ron wel voor inschakelen. De samenwerking verliep zeer voorspoedig, dus we kunnen hem van harte aanbevelen. Noem je onze naam, dan maakt hij nog een mooiere prijs ook! Ga naar de website...

BhoelaiSteam

Deze sympathieke leverancier van strijkmachines en stoomapparatuur van het Italiaanse topmerk Stirovap. Levering geschiedt aan hotels, pensions, verzorgingshuizen en andere professionals. Ook verzorgt BhoelaiSteam onderhoud en reparaties aan alle merken.

Spackspuiten Alkmaar

Speciaal om ons spackspuitwerk wat extra onder de aandacht te brengen in de regio Alkmaar, hebben wij een nieuwe website gelanceerd, waar je ook online een prijs kunt berekenen! Spackspuiten in Alkmaar is echt de moeite van het bezoeken waard. 

Belevingscentrum Veldzicht Hoeve

Bij Beemster Boerderijwinkel Veldzicht Hoeve kun je de lekkerste kaas kopen! Maar daarnaast is het ook een heerlijke plek om tussen de koeien te vergaderen. Figuurlijk, in dehypermodern verbouwde jongveestal, of bij mooi weer zelfs letterlijk: in de wei, tussen de koeien!

 

Gematex Velours Gordijnen

Voor velours gordijnen moet je bij Gematex zijn: dit familiebedrijf heeft meer dan 230 kleuren in het assortiment waardoor zij jouw favoriete kleur altijd kunnen leveren! Wat ook bijzonder is, is dat zij een eigen atelier hebben. Dus niet zoals de Kwantum of Hema een Poolse naaister met 3 weken levertijd, nee: Als het moet is het de volgende dag al klaar! Daarnaast zijn zij ook nog eens beduidend goedkoper dan de bekende winkels en is iedere afwerking mogelijk!