Stucadoor in Alkmaar en omstreken
Bel Richard 06 - 516 15 150

Onze partners

Wij werken al vele jaren plezierig samen met onderstaande mensen en bedrijven. Wellicht dat zij ook voor u iets kunnen betekenen.

DPV Wonen

Bij DPV Wonen in Oudkarspel vind u alles op woongebied. DPV Parket en stoffering is reeds 10 jaar actief op gebied van houten vloeren, gordijnen en raamdecoratie. Zij hebben hun assortiment uitgebreid met woonaccessoires, verf, wandbekleding, schilder-, en behangwerk, schouwen, stukadoorswerk, keukens, tegels en zelf complete verbouwingen en tuinaanleg. Ga naar de website...

Ridders

Magento webshop bouwen? Dat is waar Ridders goed in is! Ridders is het snelst groeiende e-commerce bedrijf in Nederland en dat is niet zo gek: de webwinkels die zij opleveren zijn ongekend snel en technisch superieur. Desondanks zijn de tarieven uiterst transparant. Geen wonder dat steeds meer ondernemers overstappen op Magento met de hulp van Ridders!

BhoelaiSteam

Deze sympathieke leverancier van strijkmachines en stoomapparatuur van het Italiaanse topmerk Stirovap. Levering geschiedt aan hotels, pensions, verzorgingshuizen en andere professionals. Ook verzorgt BhoelaiSteam onderhoud en reparaties aan alle merken.

Spackspuiten Alkmaar

Speciaal om ons spackspuitwerk wat extra onder de aandacht te brengen in de regio Alkmaar, hebben wij een nieuwe website gelanceerd, waar je ook online een prijs kunt berekenen! Spackspuiten in Alkmaar is echt de moeite van het bezoeken waard. 

Belevingscentrum Veldzicht Hoeve

Bij Beemster Boerderijwinkel Veldzicht Hoeve kun je de lekkerste kaas kopen! Maar daarnaast is het ook een heerlijke plek om tussen de koeien te vergaderen. Figuurlijk, in de hypermodern verbouwde jongveestal, of bij mooi weer zelfs letterlijk: in de wei, tussen de koeien!

Gematex Velours Gordijnen

Voor velours gordijnen moet je bij Gematex zijn: dit familiebedrijf heeft meer dan 230 kleuren in het assortiment waardoor zij jouw favoriete kleur altijd kunnen leveren! Wat ook bijzonder is, is dat zij een eigen atelier hebben. Dus niet zoals de Kwantum of Hema een Poolse naaister met 3 weken levertijd, nee: Als het moet is het de volgende dag al klaar! Daarnaast zijn zij ook nog eens beduidend goedkoper dan de bekende winkels en is iedere afwerking mogelijk!

Bekende Nederlanders op jouw feest?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; bij Partybookers kunt u alle bekende Nederlanders online boeken mét laagste prijs garantie!
Artiesten boeken

Kunst ervaren vanuit je luie stoel

Bij de Fun Part of Art krijg je te horen wat de gids in de grote musea je niet zal zeggen. De meeste details in de schilderijen van de Grote Meesters als Jan Steen en Johannes Vermeer bevatten namelijk expliciete symboliek. Laat je meeslepen door de tientallen verhalen!
Fun Part of Art